Resultaten voor lettertype tattoo pols


    
lettertype tattoo pols

Pols tattoo laten zetten? Informatie, tips en pijn-indicatie.
Bij mannen loopt een pols tattoo daarom vaker door naar de rest van de onderarm. De pols wordt regelmatig gekozen voor een tatoeage met een persoonlijke betekenis. Deze komen aan de binnenkant van de pols. Het is echter ook goed mogelijk om een tattoo aan de buiten of zijkant van de pols te zetten.
Lettertattoo binnenkant pols, formaat letters?
Ik wil graag een tekst aan de binnenkant van m'n' pols laten zetten, nl mijn motto: vulnerata, non victa" vrij vertaald gewond" maar niet verslagen. Denk zelf dat het verdeeld over 2 regels het mooiste is. Nou weet ik dat dunne lijntjes op die plaats nog wel eens uit kunnen lopen en ik zou daar graag ervaringen/advies over willen lezen. Wat zou de minimale afmeting van de letters moeten zijn om het leesbaar te houden? Tips welk soort lettertype geschikt is voor deze toch wel kleine tattoo?
Geweldige ideeën over Tattoo lettertypen Pols!
Geweldig idee over tattoo font pols! Bekijk dit lettertype eens. Neem de tijd om het juiste lettertype te kiezen. Heb je al ideeën over hoe de tatoeage op je pols moet lijken? Er zijn heel veel variaties, maar als je een unieke tatoeage wilt, kun je ook je eigen lettertype ontwerpen.
Tattoos: tips en mijn ervaring Girlscene.
ik wilde er 1 maar na ik mn piercing heb laten zetten, denk ik dat ik de pijn van een tattoo niet aan kan hahaha. 8 jaar geleden Roxanne. 8 jaar geleden Floortje. 8 jaar geleden likethewind. Feit is wel dat er altijd bepaalde trends zijn als het gaat om tattoo's. Nu zijn teksten in allerlei talen hip. Het liefst nog in handgeschreven lettertype, en dan inderdaad op je ruggegraat, pols, buiten/binnenkant onderarm enz.
Tattoo inspiration Jiami.
Persoonlijk denk ik alleen dat ik de tekst iets plek in vind nemen, maar dat is persoonlijk natuurlijk. Dit lettertype en de plek op de pols vind ik prachtig. Alsof love heel nonchalant is geschreven, maar waarschijnlijk is daar toch wel écht goed over nagedacht en is het netjes uitgewerkt. Ik denk dat ik later een tattoo wil nemen met een betekenis.

Contacteer ons